Verslag en Uitslag Marathon 31 augustus 2019

We begonnen deze dag om 8.00 uur in het distripark, de weersverwachting voor deze dag was zonnig en zeer warm wat later bleek dat dit niet te gunste kwam voor de visvangst. De eerste vis werd dan wel erg snel gevangen, maar voor de rest moest je heel veel moeite doen om er 1 aan de haak te krijgen. Toen er rond 12 uur de lunchpakketten werden gebracht en we gezamenlijk van deze lunch genoten ( Overeems weer prima verzorgd door Gea en Aad Smit onze dank hiervoor) kwam al snel naar voren dat de vangst niet al te best was. Er was wel  door iedereen een visje gevangen maar het aantal viel tegen terwijl er door 2 mensen een week eerder onder de zelfde omstandigheden wel veel vis werd gevangen. Na overleg werd er besloten om een half uurtje eerder te stoppen. Nadat iedereen gewogen was bleek dat de vangst echt niet best was. De winnaar had maar 3330 gram en dat is voor zo dag echt heel weinig. De organisatie wil ook Audi bedanken voor de drinkbekers die zij geschonken hebben, hartelijk bedankt namens alle deelnemers.

De uitslag van de dag was als volgt:

1 John Heezen 3330 gram
2 Marijke de Ronde 2370 gram
3 Adrie Koekkoek 2130 gram
4 Dirk Lobbregts 1600 gram
5 Piet v d Schee   680 gram
6 Sjors Langbroek   200 gram
7 Aad Maris     80 gram
8 Frans v Veldhoven     60 gram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Winnaar van deze dag